Η κτηνοτροφία πενθεί το θάνατο του Γιάννη Αντωνάκου

0
16

Πενθεί ο κλάδος της κτηνοτροφίας για τον ξαφνικό θάνατο του Γιάννη Αντωνάκου, από το Κεφαλάρι Άργους, γνωστού για την επιχειρηματική και συνδικαλιστική του δράση, καθώς ήταν εκλεγμένος στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης και οι Υφυπουργοί Ολυμπία Τελιγιορίδου και Βασίλης Κόκκαλης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιάννη Αντωνάκου, για τον αδόκητο θάνατό του.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας, αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος και ο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Αντωνάκου για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο εκλιπών εκτός από φίλος υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης. Ήταν από την Αργολίδα, αγελαδοτρόφος και δημιούργησε το 2011 το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, ο οποίος ένα χρόνο μετά, κυκλοφόρησε με επιτυχία στην αγορά, το «Γάλα Του Μοριά». Ήταν μέλος του ΔΣ του ΣΕΚ και είχε υπηρετήσει την κτηνοτροφία, από πολλές θέσεις. Θα μας λείψει».

Επίσης, ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) εκφράζουν, με σχετική τους ανακοίνωση, «τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Αντωνάκου», ενός δημιουργικού ανθρώπου και επιτυχημένου επιχειρηματία, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.