Δεύτερη θητεία θα διεκδικήσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας

0
15

«Πολυσυλλεκτική, ανεξάρτητη και υπερκομματική, πέρα και έξω από κόμματα και μηχανισμούς», χαρακτηρίζει την αυτοδιοικητική του πρόταση ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε ότι στις εκλογές του Μαΐου του 2019 θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών για μια δεύτερη θητεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική μας πρόταση απευθύνεται στους πολίτες και μόνο», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε το σημαντικό έργο που υλοποιούμε σε όλους τους τομείς, ώστε η Κεντρική Μακεδονία να είναι η πρώτη περιφέρεια της χώρας που θα βγει πραγματικά και οριστικά από την κρίση».

Περιγράφοντας το χαρακτήρα της παράταξής του, έδωσε έμφαση στο συλλογικό στοιχείο, λέγοντας ότι «η μεγάλη προσπάθεια και το έργο που γίνεται αυτά τα χρόνια είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς».

«Η παράταξή μας, η “Αλληλεγγύη” είναι μία αυτοδιοικητική παράταξη με συγκεκριμένο, μετρήσιμο έργο και πρόγραμμα, αφενός για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μας και αφετέρου για την ανάπτυξη του τόπου μας, την τόνωση της επιχειρηματικότητας, την προσέλκυση νέων επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», επισήμανε.

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και με αφορμή τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την παροχή στήριξης υποψηφίων από τα πολιτικά κόμματα, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ότι «οι λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας και οι ανάγκες του κόσμου δεν έχουν χρώματα, γι’ αυτό και η “Αλληλεγγύη” είναι μία πολυσυλλεκτική, υπερκομματική παράταξη με ανθρώπους που προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής, με διαφορετικές αφετηρίες αλλά έναν κοινό στόχο: να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να προσφέρουμε στον τόπο μας, με γνώσεις, εμπειρία και νέες ιδέες».